Malin Drevstam - sexolog och leg. psykoterapeut

Bok om tidig utlösning - orsaker, konsekvenser och behandling av Prematur Ejakulation av Malin Drevstam

Läs gärna min bok om behandling av Tidig Utlösning. 

Bakgrunden till att jag skrev boken är att jag mött många män som lidit av tidig utlösning och därför sökt hjälp hos mig. För att hjälpa männen att förstå fenomenet ville jag ge dem lite att läsa om det man vet kring tidig utlösning, eller prematur ejakulation som det heter på engelska. Det material jag hade tillhands fanns bara på engelska och jag tänkte att istället för att översätta skulle jag kunna skriva en egen bok där jag blandar den senaste forskningen, verksamma behandlingsmetoder med mina egna erfarenheter av att möta män och deras partners med ett sådant problem. Boken är nu rekommenderad kurslitteratur på flera utbildningar i Sverige. Utgivare är Gothia förlag. 

Önskar du boken som e-bok eller ljudbok så maila mig gärna ditt intresse så återkommer jag när den finns tillgänglig i dessa format.

 Pris 170 kr inkl moms (30 kr i porto tillkommer).    Du kan beställa den via min nya hemsida

www.malindrevstam.se eller klicka på länken här.


    

Här är ett exempel på en illustration jag har i boken om Tidig utlösning. Den är tänkt att illustrerar hur man kan tänka när man i övningar hemma tränar på att få kontroll över sin utlösning och kunna släppa fram den när du själv bestämmer.